Rakennus- ja kiinteistöala

Tee parempia päätöksiä ja luotettavampia riskiarvioita

Inclusin työkalut parantavat rakennusalalla suunnittelun sekä riskienhallinnan laatua ja tehostavat osallistavaa prosessia, jolloin säästät aikaa ja rahaa. Inclus lisää riskiarvioiden luotettavuutta ja sen laadukkaat visualisoinnit vähentävät väärinymmärryksiä. Työkalujen avulla luot malleja yhteistyön kehittämiseen ja projektien onnistumisen mittaamiseen.

Rakennuslehden juttu Inclusista >>

Hyödynnä osaamista monipuolisemmin ja hallitse riskejä paremmin.

Tee parempia päätöksiä ja paranna projektin laatua osallistamalla.

Kehitä laatua ja ratko ongelmakohtia yhteisen oppimisen kautta.

Inclus evaluointi

Jaa parhaita käytänteitä, kehitä yhteistyötä ja muodosta kokonaiskuva projektista.

Osallista päätöksentekoprosessiin

Inclusin avulla saat aikaan laadukkaampia päätöksiä.

Minimoi riskit tehokkaasti

Inclusilla tunnistat riskit etukäteen ja pääset toimimaan nopeammin.

Huomioi eri näkökulmat

Inclusilla saat esiin kaikkien osapuolten näkemykset.

Dokumentoi kehitys

Inclusin ansiosta pystyt seuraamaan kehitystä pysyvästi.

Case esimerkki: A-Insinöörit
Digitalisointi, Rakennusala & Riskienhallinta

Riskienhallinnan digitalisointi rakennushankkeissa Inclusin avulla

A-Insinöörit on rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Yli 700 hengen asiantuntijajoukko tekee töitä rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja infrarakentamisen hankkeissa 10 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti.

A-Insinöörit ja Inforglobe aloittivat vuonna 2019 pitkäjänteisen yhteistyön, jonka tavoitteena oli digitalisoida riskienhallinta kaikissa A-Insinöörien rakennushankkeissa.

Inforgloben Inclus-työkalun avulla A-Insinöörit pystyy hallitsemaan riskejä tehokkaammin niin, että kaikki tieto on visualisoitua, löytyy samasta paikasta sekä säilyy työpajasta toiseen. Tavoitteena on myös tulevaisuudessa käyttää yhteneväistä riskienhallinnan prosessia kaikissa yrityksen hankkeissa hyödyksi.

Background image
Case esimerkki: Sweco
Riskienhallinta & suunnittelu

Sweco

Sweco on johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, joka työllistää 2 500 työntekijää Suomessa. Swecon asiantuntijat suunnittelevat tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Työn tuloksena syntyy terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, tehokasta infrastruktuuria sekä kestäviä energia- ja vesihuollon ratkaisuja.

Swecon projektinjohdon ja rakennuttamisen asiantuntijat ovat tehneet yhteistyötä Inforgloben kanssa jo yli kahden vuoden ajan. Inforgloben Inclus-työkalua on käytetty projektinjohtamisen apuna useissa erilaisissa projekteissa.

Palautetta eri alojen asiakkailtamme

Referenssejä

"Inclusin palvelu ja osallistava ohjelmisto auttaa meitä varmistamaan yritystason riskienhallinnassa, että otamme monta näkökulmaa huomioon näin nostaen riskienhallintakulttuurin ja -toimenpiteiden tasoa."
”Johdamme riskienhallintaa Multiviewn avulla arvojemme mukaisesti – yhdessä ja paremmin. Multiview auttaa osallistamaan suuren joukon asiantuntijoita hankkeen riskien käsittelyyn tehokkaasti. Pääsemme entistä paremmin sanoista tekoihin. Rakennushankkeen tilaaja voittaa, sillä asiantuntijoiden ajankäyttöä kunnioitetaan ja aikaa säästyy riskiarvion organisoinnista hanketta eteenpäin vievään toimintaan.”
”Inclusin työkaluilla olemme onnistuneet säästämään merkittävästi työpajoihin sitoutuvaa työaikaa, sillä kokonaisia työvaiheita on voitu jättää pois niin valmistelun kuin itse työpajankin osalta raportointia unohtamatta. Suunnittelun laatu on noussut osallistamalla hankkeen eri vaiheissa asiakkaan, loppukäyttäjän ja sidosryhmien edustajia.”

Kokeile tänään!

Vuosilisenssi alk. 408€/kk

Kysy lisää kertaluonteisesta Proof of concept -projektista!

Vieritä ylös