Valtio ja julkishallinto

Julkishallintoon kohdistuvat muutospaineet ja digitalisaatio haastavat työskentelytapoja ympäri maailman. Kompleksit suunnitteluprosessit, lukuisat toimijat sekä erilaiset tulevaisuusskenaariot tekevät projektien ja prosessien hallinnasta haastavaa. Projektit voivat välttää piilevät kulut identifioimalla, ymmärtämällä ja ennakoimalla paremmin tärkeimmät riskit, haasteet ja aikatauluihin liittyvät ongelmat, joita usein projekteissa ilmenee.

Vaikka riskienhallinta on useiden mielestä aikaa vievää ja haastavaa, on tärkeää, että projekteilla ja organisaatioilla on intuitiivinen, osallistava ja yksinkertainen riskienhallinnan prosessi käden ulottuvilla, joka tehostaa yhteistyötä, osallistumista sekä riskienhallinnan toimenpiteitä. Inclusin avulla sidosryhmien on helppoa osallistua tehokkaaseen riskien arviointiin sekä toimenpiteiden suunnitteluun yksinkertaisen ja intuitiivisen osallistavan prosessin kautta. Keskitetty data on helposti saatavilla ja ymmärrettävissä virtuaalisena tilannekuvana. Osallista sidosryhmiäsi kriittisen ja visuaalista dataa hyödyntämällä, lisää yhteistyötä ja suunnittele tehokkaasti rakentaen samalla yhteistä ymmärrystä.

Inclus tarjoaa lukuisia erilaisia ja joustavia ratkaisuja, jotka tukevat organisaation riskienhallinnassa, muutosjohtamisessa ja kehitystyössä. Inclus on luotettu toimija julkishallinnon parissa ja työskennellyt muun muassa Puolustusvoimien kansainvälisen keskuksen, Sisäministeriön, Kuntaliiton, Punaisen Ristin ja Euroopan veripalvelun kanssa. Inclus työskentelee jatkuvasti CMI:n kanssa lukuisissa rauhanprosesseissa kuten Jemenissä, Libyassa ja Myanmarissa.

Inclus auttoi myös fasilitoimaan Presidentti Sauli Niinistön isännöimien Kultarantakeskustelujen 2020 talousryhmän työtä, jossa Risto Siilasmaan johtama talousryhmä arvioi Koronapandemian vaikutuksia talouteen. Inclus tarjosi alustan erilaisten riskien, vaikutusten ja toimenpiteiden keräämiselle, kategorisoinnille ja ymmärtämiselle.

Tutustu tarkemmin

Varaa 30 minuutin tuote-esittely. Asiantuntijamme käy läpi Inclusin tärkeimmät toiminnallisuudet etätapaamisessa.

Referenssit

Esimerkkejä Inclusia hyödyntäneistä projekteista

Riskienhallintaa, osallistavaa päätöksentekoa ja tehokasta yhteistoiminnan mittaamista allianssihankkeissa

Skanskan ja Inclusin kumppanuus alkoi vuonna 2017 ja yhteistyötä on siitä lähtien tehty kolmessa suuressa rakennushankkeessa. Ensimmäinen yhteinen hanke oli Valtari-allianssi, tämän jälkeen Ahveniston Assi-sairaalahanke ja viimeisimpänä yhteistyössä on tehty Oulun keskussairaalan OYS2030 Tulevaisuuden sairaalahanketta.

Inclusin avulla päätöksentekoon luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä

Swecon projektinjohdon ja rakennuttamisen asiantuntijat ovat tehneet yhteistyötä Inclusin kanssa jo yli kahden vuoden ajan. Inclusin työkaluja on käytetty projektinjohtamisen apuna useissa erilaisissa projekteissa.
Vieritä ylös