Inclus 4.0 -päivitys on julkaistu

Inclusin uusin päivitys 4.0 pitää sisällään sekä merkittäviä uusia toiminnallisuuksia että pienempiä käytettävyyttä parantavia päivityksiä.

 

”On aina mukavaa julkaista uusia ja aidosti hyödyllisiä toiminnallisuuksia asiakkaillemme, joten olemme todella innoissamme uuden päivityksen valmistumisesta” sanoo toimitusjohtaja Mikaeli Langinvainio.

Uusien toiminnallisuuksien listalla ovat muun muassa Tehtävänhallinta (Task Manager), kaksi uutta elementtiä visualisointisivulle sekä kovan datan lisääminen keskinäisvaikutusanalyysin taustalle. ”Erityisesti Tehtävänhallinta-toiminnallisuus on ollut isompi ponnistus meidän kehitystiimillemme. Olemme ylpeitä lopputuloksesta ja vakuuttuneita sen hyödyistä asiakkaillemme” Langinvainio jatkaa.

Tehtävänhallinta täydentää Inclusin osallistavan riskienhallintaprosessin tarjoamalla työkalun ennakoivan toimenpidesuunnitelman luomiseen ja toimenpiteiden seurantaan. ”Tämä on merkittävä askel kohti entistä kokonaisvaltaisempaa riskienhallintaa Inclusilla” toteaa Langinvainio.

Tehtävänhallinta

Inclusin uusi Tehtävänhallinta -toiminto (Task Manager) mahdollistaa riskiarvioinnissa havaittuihin riskeihin reagoimisen ja toimenpiteiden seurannan. Tehtävänhallinta tuo uuden ulottuvuuden Inclusin käyttöön tarjoamalla lisää toimintoja kokonaisvaltaiseen riskienhallintaan.

Tehtävänhallinta varmistaa, että riskiarvioinnin tuloksia hyödynnetään. Riskiarvioinnin raportista pystyy helposti luomaan riskeihin liittyviä toimenpiteitä ja määrittelemään niille vastuuhenkilöt ja määräajan. Luodut toimenpiteet, ja niiden valmiustilaa, voi seurata kootusti Tehtävät-sivulla.

  • Luo toimenpiteitä riskiarvioinnin perusteella
  • Määrittele tehtävälle vastuuhenkilöt ja määräaika
  • Seuraa omien ja muiden toimenpiteiden valmistumista
  • Saat automaattisen sähköposti-ilmoituksen, kun sinulle annetaan tehtävä
  • Saat automaattisia sähköpostimuistutuksia määräajan lähestymisestä

Visualisointisivun uudet toiminnallisuudet

Päivitys tuo mukanaan kaksi uutta elementtiä visualisointisivulle: Tutkakuvaaja ja Tekstiosio. Tutkakuvaajan lisääminen projektin visualisointisivulle antaa uuden tavan havainnoida ja analysoida moniulotteista dataa. Tekstiosiota voi osaltaan hyödyntää vapaamuotoisen tekstin lisäämiseksi eri kuvaajien väliin – ja siten tarjota lisätietoa esimerkiksi kuvaajien tulkitsemisen tueksi.

Kovan datan lisääminen keskinäisvaikutusanalyysiin

Keskinäisvaikutusanalyysien taustalle voi nyt tuoda kovaa dataa, mikä auttaa selvittämään keskinäisten riippuvuuksien ja mahdollisten keskeytysten todelliset vaikutukset yrityksen liiketoiminnalle.

Kova data -toiminnon kehitystyö jatkuu, mutta se voidaan jo nyt aktivoida kiinnostuneille asiakkaille. Olettehan meihin yhteydessä, jos kovan datan hyödyntäminen keskinäisvaikutusanalyyseissä on teille ajankohtaista.

Kerromme mielellämme lisää uusista toiminnallisuuksista ja autamme teitä hyödyntämään niitä riskienhallintaprojekteissanne.

Jaa tämä kirjoitus

Muita blogitekstejä

Uutinen

Webinaari 17.11.2022: Tehokas projektien riskienhallinta Inclusilla

Tässä webinaarissa keskitymme projektien riskienhallintaan. Osallistumalla webinaariin saat paremman ymmärryksen projektiriskienhallinnan määrittelystä, tavoitteista ja hyödyistä. Lisäksi esitämme yksityiskohtaisesti ja vaiheittain, miten projektien riskienhallintaa tehdään tehokkaasti Inclusilla. Webinaari järjestetään torstaina, 17. päivä marraskuuta klo 15:00-15:45 (Helsinki, EEST). Tilaisuuden puhujina toimii Inclusin

Uutinen

Webinaari 30.8.2022: Tuotekehityskatsaus – tehtävienhallinnan uudet päivitykset

Tiistaina 30.8. klo 15 järjestettävässä suomenkielisessä webinaarissa käymme läpi Inclusin Tehtävienhallinnan uusimpia päivityksiä sekä kerromme tulevista tuotekehityskohteista. Tervetuloa kuulolle! Inclusin asiakkuustiimin Valtteri Frantsi ja Matias Sarvanne esittävät Tehtävienhallinta-työkalun viime päivitysten mukana tulleet isommat uudistukset ja lisätoiminnot. Lisäksi he avaavat syksyn

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Vieritä ylös