Inclusin 4.9 päivitys tuo uusia toimintoja tehtävienhallintaan

Inclus Release 4.9

Inclusin tehtävienhallintatyökalua on aktiivisesti päivitetty sen alkuperäisen julkaisun jälkeen viime vuonna. Uuden 4.9 päivityksen myötä se saa tähän asti merkittävimmän päivityksensä.

Päivitys sisältää neljä isompaa uutta toimintoa Tehtävienhallintaan: Ganttin kaavio, Tekijän omistajat, Tehtäväehdotukset ja manuaaliset tehtävämuistutukset. Nämä uudet toiminnot sekä muut viime ajan parannukset tekevät Tehtävienhallinnasta valmiimman työkalun, joka helpottaa riskienhallintatoimenpiteiden hallintaa ja seurantaa.

“Inclus 4.9 tekee tehtävienhallinnasta huomattavasti kokonaisvaltaisempaa ja helpompaa; nyt voit pyytää tehtäväehdotuksia suoraan arviointilomakkeessa, lähettää manuaalisia muistutuksia vastuuhenkilöille sekä seurata tehtäviä visuaalisella aikajanalla. Lisäksi, tekijöiden omistajien nimeäminen auttaa riskin omistajia hallinnoimaan ja delegoimaan riskiin liittyviä toimenpiteitä.” Juha Törmänen, tekninen johtaja, summaa uudet toiminnot.

Ganttin kaavio tehtäville

Tehtävienhallinnan uusi Ganttin kaavio –toiminto antaa vaihtoehtoisen ja visuaalisemman tavan silmäillä ja seurata tehtäviä. Tehtävien aikatuluista on tämän myötä entistä helpompi muodostaa kokonaiskuva. Ganttin kaavio löytyy sekä Tehtävienhallinta-sivulla että komponenttina Visualisaatiot-sivulla.

Tekijän omistajat

Tekijän omistaja –toimintoa voidaan käyttää muun muassa riskiomistajan määrittämiseksi, eli henkilö joka vastaa yksittäisen riskin hallinnasta ja sen toimenpiteistä.  Tekijän omistaja pystyy luomaan, delegoimaan ja hallinnoimaan tehtäviä hänen omistamansa riskiin liittyen.

Tehtäväehdotukset

Nyt voi kerätä tehtäväehdotuksia suoraan arviointilomakkeessa, säästäen aikaa riskienhallintatoimenpiteiden määrittelyssä.

Manuaaliset tehtävämuistutukset

Tehtävämuistutusten lähettäminen vastuuhenkilöille voi nyt tehdä manuaalisesti. Tämä tarjoaa esim. Riskiomistajille enemmän joustavuutta muistuttamaan tehtävien vastuuhenkilöitä lähestyvästä deadlinesta. Lisäksi on nopeampaa tehdä muutoksia tehtäviin massamuutos-toiminnolla.

Muita päivityksiä

Indikaattoreiden visualisaatio: Projekteille jotka käyttävät indikaattoreita voi nyt lisätä uuden Indikaattorit-elementin visualisaatiot-sivulla näyttämään indikaattoreiden tuloksia.

Tagien pikamuokkaus: Tekijä tai tehtävätagien nimeäminen esim. kiireellisyyden mukaan on nyt mahdollista muokata suoraan käyttöliittymästä klikkaamalla tageja.

Inclus tunnetaan osallistavana arviointityökaluna, mutta viimeisimmän päivityksen myötä on turvallista sanoa, että myös tehtävienhallinnan kypsyyttä on nostettu seuraavalle tasolle, kun puhutaan osallistavista ja visuaalisista toiminnoista.

“Kehitystiimimme on ollut tulessa viime kuukausina! Olen suorastaan hämmästynyt siitä, kuinka paljon olemme saaneet tehtyä. Olen syvästy kiitollinen, että saan tehdä töitä näin osaavien tiimiläisten kanssa.” Törmänen innokkaasti kuvaa viime kuukausien kehitystyötä.

Inclus 4.9 on iso päivitys joka olisi oikeutetusti voinut olla myös “5.0” – meillä on kuitenkin tätäkin suuremmat suunnitelmat syksyn päivityksiä varten. Pysy kuulolla!

Jaa tämä kirjoitus

Muita blogitekstejä

Uutinen

Webinaari 17.11.2022: Tehokas projektien riskienhallinta Inclusilla

Tässä webinaarissa keskitymme projektien riskienhallintaan. Osallistumalla webinaariin saat paremman ymmärryksen projektiriskienhallinnan määrittelystä, tavoitteista ja hyödyistä. Lisäksi esitämme yksityiskohtaisesti ja vaiheittain, miten projektien riskienhallintaa tehdään tehokkaasti Inclusilla. Webinaari järjestetään torstaina, 17. päivä marraskuuta klo 15:00-15:45 (Helsinki, EEST). Tilaisuuden puhujina toimii Inclusin

Uutinen

Webinaari 30.8.2022: Tuotekehityskatsaus – tehtävienhallinnan uudet päivitykset

Tiistaina 30.8. klo 15 järjestettävässä suomenkielisessä webinaarissa käymme läpi Inclusin Tehtävienhallinnan uusimpia päivityksiä sekä kerromme tulevista tuotekehityskohteista. Tervetuloa kuulolle! Inclusin asiakkuustiimin Valtteri Frantsi ja Matias Sarvanne esittävät Tehtävienhallinta-työkalun viime päivitysten mukana tulleet isommat uudistukset ja lisätoiminnot. Lisäksi he avaavat syksyn

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Vieritä ylös