Release 4.8 – tehtävien tagit ja vastausnotifikaatiot

Inclus Release 4.8

Päivitys 4.8 sisältää joukon päivityksiä tehtävienhallintaan, tehtävien tagit, notifikaatiot uusista vastauksista, päivityksiä visualisaatioihin sekä parannuksia sisäänkirjautumiseen.

Tehokkaampi riskien kontrollointi tehtävien tageilla

4.8 päivityksen myötä voit lisätä tehtäviin tageja riskien tehokkaampaan kontrollointiin ja hallitsemiseen. Voit merkitä riskit riskienhallintatoimenpiteiden, kiireellisyyden tai tärkeyden mukaan.

Katso lyhyt esittelyvideo toiminnallisuudesta:

Tehtävienhallinnan vienti Exceliin

Tehtävälistauksen voi nyt myös ladata suoraan Exceliin. Suodata tehtävät haluamallasi tavalla ja lataa taulukko xlsx-tiedostona.

Tilaa notifikaatiot uusista vastauksista

Voit nyt tilata notifikaatiot riskiarvioinnin tai tunnistussession uusista vastauksista. Näin voit seurata riskiprosessin etenemistä helposti sähköpostiin tulevien ilmoituksien kautta.  Jos olet jo projektin kontaktihenkilö, notifikaatiot ovat automaattisesti päällä. Voit tilata notifikaatioita myös muista projekteista, joissa olet käyttäjänä.

Katso esittelyvideo miten muokkaat notifikaatioita:

Jaa tämä kirjoitus

Muita blogitekstejä

Esimerkki arviointituloksen visualisaatiosta.
Blogi

Ilmastoriskien ja -mahdollisuuksien tunnistaminen Inclusilla

Ilmastonmuutos haastaa lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä useimpien yritysten toimintaa sekä arvontuotantoa joko suoraan tai välillisesti. Ukrainan kriisin ohella se on keskeisimpiä toimintaympäristömme muutoksia, joihin yritysten tulisi nyt varautua ja luoda strategiaa. The Financial Stability Boardin kehittämä TCFD -viitekehys (Task-Force on

Inclus Release 4.9
Blogi

Inclusin 4.9 päivitys tuo uusia toimintoja tehtävienhallintaan

Inclusin tehtävienhallintatyökalua on aktiivisesti päivitetty sen alkuperäisen julkaisun jälkeen viime vuonna. Uuden 4.9 päivityksen myötä se saa tähän asti merkittävimmän päivityksensä. Päivitys sisältää neljä isompaa uutta toimintoa Tehtävienhallintaan: Ganttin kaavio, Tekijän omistajat, Tehtäväehdotukset ja manuaaliset tehtävämuistutukset. Nämä uudet toiminnot sekä

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Vieritä ylös