Release 4.8 – tehtävien tagit ja vastausnotifikaatiot

Inclus Release 4.8

Päivitys 4.8 sisältää joukon päivityksiä tehtävienhallintaan, tehtävien tagit, notifikaatiot uusista vastauksista, päivityksiä visualisaatioihin sekä parannuksia sisäänkirjautumiseen.

Tehokkaampi riskien kontrollointi tehtävien tageilla

4.8 päivityksen myötä voit lisätä tehtäviin tageja riskien tehokkaampaan kontrollointiin ja hallitsemiseen. Voit merkitä riskit riskienhallintatoimenpiteiden, kiireellisyyden tai tärkeyden mukaan.

Katso lyhyt esittelyvideo toiminnallisuudesta:

Tehtävienhallinnan vienti Exceliin

Tehtävälistauksen voi nyt myös ladata suoraan Exceliin. Suodata tehtävät haluamallasi tavalla ja lataa taulukko xlsx-tiedostona.

Tilaa notifikaatiot uusista vastauksista

Voit nyt tilata notifikaatiot riskiarvioinnin tai tunnistussession uusista vastauksista. Näin voit seurata riskiprosessin etenemistä helposti sähköpostiin tulevien ilmoituksien kautta.  Jos olet jo projektin kontaktihenkilö, notifikaatiot ovat automaattisesti päällä. Voit tilata notifikaatioita myös muista projekteista, joissa olet käyttäjänä.

Katso esittelyvideo miten muokkaat notifikaatioita:

Jaa tämä kirjoitus

Muita blogitekstejä

Uutinen

Webinaari 17.11.2022: Tehokas projektien riskienhallinta Inclusilla

Tässä webinaarissa keskitymme projektien riskienhallintaan. Osallistumalla webinaariin saat paremman ymmärryksen projektiriskienhallinnan määrittelystä, tavoitteista ja hyödyistä. Lisäksi esitämme yksityiskohtaisesti ja vaiheittain, miten projektien riskienhallintaa tehdään tehokkaasti Inclusilla. Webinaari järjestetään torstaina, 17. päivä marraskuuta klo 15:00-15:45 (Helsinki, EEST). Tilaisuuden puhujina toimii Inclusin

Uutinen

Webinaari 30.8.2022: Tuotekehityskatsaus – tehtävienhallinnan uudet päivitykset

Tiistaina 30.8. klo 15 järjestettävässä suomenkielisessä webinaarissa käymme läpi Inclusin Tehtävienhallinnan uusimpia päivityksiä sekä kerromme tulevista tuotekehityskohteista. Tervetuloa kuulolle! Inclusin asiakkuustiimin Valtteri Frantsi ja Matias Sarvanne esittävät Tehtävienhallinta-työkalun viime päivitysten mukana tulleet isommat uudistukset ja lisätoiminnot. Lisäksi he avaavat syksyn

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Vieritä ylös