Privacy Statement (EU)

Tämä tietosuojaseloste päivitettiin viimeksi 15.2.2022 ja koskee Euroopan talousalueen ja Sveitsin kansalaisia ja laillisia vakituisia asukkaita.

Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta https://www.inclus.com:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelyssämme noudatamme tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että:

  • kerromme selvästi, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tämän tietosuojaselosteen avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisemme vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, jotka edellyttävät suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme tätä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai saada ne korjattua tai poistettua pyynnöstäsi.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja säilytämme sinusta, ota meihin yhteyttä.

1. Tarkoitus, tiedot ja säilytysaika

Saatamme kerätä tai vastaanottaa henkilötietoja useisiin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, joita voivat olla seuraavat: (laajenna napsauttamalla) 

2. Jakaminen muille osapuolille

Jaamme tai luovutamme näitä tietoja käsittelijöille vain seuraaviin tarkoituksiin:

Käsittelijät

3. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä on Evästekäytännössämme

Olemme tehneet Googlen kanssa tietojenkäsittelysopimuksen.

Google ei saa käyttää tietoja muihin Googlen palveluihin.

Olemme estäneet täydellisten IP-osoitteiden sisällyttämisen.

4. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin rajoittaaksemme henkilötietojen väärinkäyttöä ja luvatonta pääsyä niihin. Näin varmistetaan, että vain tarpeelliset henkilöt pääsevät käsiksi tietoihisi, että pääsy tietoihin on suojattu ja että turvatoimemme tarkistetaan säännöllisesti.

5. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on yhdistetty verkkosivuillamme olevien linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavalla tai turvallisella tavalla. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet ennen näiden verkkosivustojen käyttöä.

6. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa tutustua tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi tiedotamme aktiivisesti mahdollisuuksien mukaan.

7. Tietojesi käyttö ja muokkaaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota meihin yhteyttä. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja. Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus tietää, miksi henkilötietojasi tarvitaan, mitä niille tapahtuu ja kuinka kauan niitä säilytetään.
  • Pääsyoikeus: Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihisi, jotka ovat tiedossamme.
  • Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus täydentää, korjata, poistaa tai estää henkilötietojasi milloin tahansa.
  • Jos annat meille suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi ja pyytää henkilötietosi poistamista.
  • Oikeus siirtää tietojasi: Sinulla on oikeus pyytää kaikki henkilötietosi rekisterinpitäjältä ja siirtää ne kokonaisuudessaan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus vastustaa: voit vastustaa tietojesi käsittelyä. Noudatamme tätä, ellei käsittelyyn ole perusteltua syytä.

Muista aina ilmoittaa selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

8. Valituksen lähettäminen

Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme (valituksen) henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

9. Yhteystiedot

Inclus Oy
Otakaari 5 A
02150 Espoo
Suomi
Verkkosivusto: https://www.inclus.com
Sähköposti: moc.sulcni@ofni
Puhelinnumero: +358407643679

Liite

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

This website uses the Privacy Suite for WordPress from Complianz to collect records of consent. For this functionality your IP address is anonymized and stored in our database. For more information, see the Complianz Privacy Statement.

Relevanssi

What personal data we collect and why we collect it

All searches performed using the internal site search are logged in the database, including the following information: the search query, the number of hits found, user ID for users who are logged in and date and time.

How long we retain your data

The search logs are stored indefinitely.

Vieritä ylös